До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виходить документальна стрічка про Маноло Бланіка

15 вересня у Нью-Йорку відбудеться світова прем’єра документального фильму про Маноло Бланіка – одного з найбільш відомих дизайнерів взуття у світі. Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards ("Маноло: Хлопчик, який створював взуття для ящірок") – так романтично називатиметься стрічка. Фільм про дизайнера, чиє взуття люблять мільйони жінок у всьому світі, знімає американський режисер Майкл Робертс – він обіцяє, що повністю покаже залаштунки роботи 74-річного Бланіка. Судячи з усього, йому це легко вдасться: зі своїм героєм режисер знайомий понад 30 років.

Ріанна та Маноло Бланік

Фільм буде побудований на інтерв’ю з людьми, які працюють і дружать з Маноло Бланіком. Це Наомі Кемпбел, Анна Вінтур, Ріанна, яка випустила спільні колекції взуття з брендом Manolo Blahnik, дизайнер Айзек Мізрахі і, звичайно ж, Кендіс Бушнелл, автор сценарію серіалу "Секс і місто", який прославив дизайнера. "Я не пам’ятаю, коли востаннє носила щось, окрім Manolo Blahnik. Я навіть не дивлюся на інше взуття в магазинах", – каже у фільмі Анна Вінтур. "Він – король взуття", – розсипається в компліментах Наомі Кемпбелл. Фільм стане хорошим подарунком до ювілею Маноло Бланіка – у листопаді йому виповниться 75 років.

Ріанна в кампейні колекції RihannaXManolo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.