До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шарлотта Ремплінг — серед переможців Венеційського кінофестивалю

У Венеції роздали кінотрофеї: головний приз Венеційського кінофестивалю здобув режисер Гільєрмо дель Торо і його фільм "Форма води". Фантастичну історію кохання співробітниці секретної лабораторії Елізи і людини-риби, яку розробили американські вчені в період холодної війни, можна буде побачити в прокаті з січня 2018 року.

Гільєрмо Дель Торо

Нагороду за найкращу режисуру отримав французький режисер і актор Ксав'є Легран за фільм-драму про розлучення "Опікунство". Кращою актрисою стала Шарлотта Ремплінг. 71-річна актриса отримала приз за роль у фільмі "Анна" – драматичній історії жінки, яка важко переживає ув'язнення чоловіка.

Реклама
Шарлотта Ремплінг

Найкращим актором визнаний ліванець Камел Ель Баша, який зіграв у фільмі "Образа" (The Insult). А приз за найкращий сценарій отримав один з найзнаменитіших драматургів світу Мартін Макдонах – журі оцінило сценарій його нового фільму "Три білборди за межами Еббінга, штат Міссурі".

Читайте також:

Фільм тижня: "Удача Лохана" Стівена Содерберга

8 сериалов, которые стоит посмотреть осенью

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.