До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сандра Буллок і крадіжка століття у трейлері "Вісім подруг Оушена"

Авантюристка Деббі Оушен, яка достроково вийшла із в'язниці, береться за старе: збирає суперкоманду злочинниць і задумує крадіжку століття викрадення дорогоцінного кольє на щорічному балу Met Gala в Нью-Йорку. Це короткий сюжет фільму "Вісім подруг Оушена", найочікуванішої прем'єри цього літа.

Режисер Гері Россі зібрав в жіночий версії "11 друзів Оушена" безпрецедентний акторський склад: Ріанну, Сандру Буллок, Кейт Бланшетт, Енн Гетевей, Хелену Боннем-Картер мабуть, ні в одному фільмі ще не було такого завидного акторського складу. Але і це ще не все в ролі камео у фільмі глядач побачить Дакоту Фаннінг, Анну Вінтур, Кім Кардашьян, Кендалл Дженнер і Метта Деймона. Всі ці герої з'являться в розкішних образах, а основна дія відбуватиметься на балу Met Gala, який в реальності вже в травні дасть старт виставці в Метрополітен-музеї, присвяченій католицизму і моді.

Реклама

"Вісім подруг Оушена" з'явиться в українському прокаті 21 червня 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.