До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пенелопа Крус та Рікі Мартін у серіалі "Вбивство Джанні Версаче"

Продюсери третього сезону серіалу "Американська історія злочинів", який присвячений убивству Джанні Версаче і має відповідну назву "Вбивство Джанні Версаче", щедро діляться подробицями і фотографіями зі зйомок. Журнал Entertainment ексклюзивно опублікував кадри, де можна побачити весь основний склад: актор з Венесуели Едгар Рамірес, який грає Джанні Версаче, Пенелопа Крус в ролі сестри дизайнера Донателли Версаче, Рікі Мартін в ролі коханця Версаче Антоніо Д’Аміко, й американський актор Даррен Крісс, який зіграв убивцю Джанні Версаче.

Дія серіалу відбувається у Маямі в 1997 – в тому ж році, коли був убитий дизайнер. Третій сезон "Американської історії злочинів" вийде у 2018, а творець серіалу Раян Мерфі каже, що поки це найскладніший сезон для команди. "Знімати серіал про моду та знаменитостей – це ніби вперше стати на дошку для дайвінгу: нема досвіду, і ти не знаєш, що робити й з чого почати".

Реклама

Читайте також:

Джонни Депп в трейлере "Убийства в Восточном экспрессе"

Пенелопа Крус в образе Донателлы Версаче: первый кадр

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.