До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: Марго Роббі у кінострічці "Одного разу в Голлівуді"

15 серпня в українському прокаті представляють довгоочікуваний дев'ятий фільм Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" – зізнання режисера в коханні кіноіндустрії через призму фабрики мрій 1960-х років.

Шерон Тейт, 1967

У новій стрічці Тарантіно Марго Роббі виконує роль акторки Шерон Тейт – зірки фільму "Долина ляльок", дружини режисера Романа Поланскі, яку жорстоко вбили члени секти "Сім'я" на останньому місяці вагітності. Відповідальною за образи Роббі і всіх інших членів акторського складу була Аріанна Філліпс, яка раніше створювала образи для шоу Мадонни, Ленні Кравіца і Джастіна Тімберлейка.

Реклама

Бунт, сексуальність і гедонізм шістдесятих – у той час молодь прагнула відійти від депресивної моди післявоєнних 1950-х років. Яскраві відтінки, психоделічні принти, відверті силуети – розкутість епохи виражалася в найдрібніших деталях. Як справжня кінозірка і мешканка Голлівуду, Шерон розумілася на моді і гарно одягалася. Завдяки тому, що її багато фотографували, художниця костюмів і режисер знали, що вона любила насправді.

"На щастя для нас, сестра Шерон, Дебра Тейт, була консультантом стрічки і поки ми її знімали, вона готувала аукціон з продажу одягу і ювелірних прикрас Шерон. Так я змогла особисто побачити одяг Шерон і доторкнутися до нього. Дебра також позичила нам кілька ювелірних прикрас, що належали акторці: перстень і кілька сережок. Марго носила їх у фільмі. Улюблений відтінок Шерон Тейт у стрічці – жовтий. Для мене жовтий – щасливий колір і дуже каліфорнійський. До того ж, він має чудовий вигляд на Марго", – розповіла Філліпс.

До зйомок команда готувалася добряче. Тарантіно дав "домашнє завдання": літературу, телевізійні шоу та кінострічки, з чим всі члени знімальної групи мали ознайомитися, щоб зануритися в атмосферу. Методи режисера спрацювали на відмінно – в стрічці все бездоганно.

Ультракороткі міні-спідниці та шорти, укорочені топи, високі чоботи, строкаті принти, достаток аксесуарів – костюми Марго ідеальні за всіма параметрами: від естетики до духу часу. До того ж, вони як ніколи актуальні, якщо врахувати, що зараз дизайнери занурилися в епоху 1970-х. Легкість і невимушеність каліфорнійського стилю можна знайти в колекціях Miu Miu, Prada, Saint Laurent, Altuzarra, Missoni і Versace. Проте панувати в вашому образі має не одяг, а характерне почуття свободи і безтурботності.

<b>марго голливуд</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.