До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл і принц Гаррі підписали контракт з Netflix

Відколи Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися від своїх королівських обов’язків, у їхньому житті сталася низка нових подій. У пошуках фінансової незалежності пара переїхала жити до Канади разом зі своїм сином Арчі, а тепер стало відомо, що Гаррі й Меган заснували власну продюсерську компанію й уклали контракт з Netflix. Назва компанії поки невідома, проте планується, що стримінговий сервіс платитиме герцогу й герцогині Сассекським за створення документальних фільмів, серіалів, художніх фільмів, шоу і дитячих програм.

Принц Гарри и Меган МарклПринц Гаррі й Меган Маркл

"Наша увага буде зосереджена на створенні контенту, який не тільки інформує, але й дає надію. Для нас, молодих батьків, також важливо створювати наснажливі сімейні програми. Безпрецедентне охоплення Netflix допоможе нам ділитися разючим контентом, який відкриває нові можливості!" — ідеться в заяві пари.

Реклама
Принц Гарри и Меган МарклПринц Гаррі й Меган Маркл

Упродовж останніх місяців Гаррі й Меган проводили переговори з представниками Disney та Apple, а також NBC і Universal, але вибір зупинили на Netflix. Сума нинішнього контракту не розголошується, проте, як повідомляють джерела, раніше пара обговорювала контракт приблизно на 100 мільйонів доларів. "Гаррі й Меган надихнули мільйони людей у всьому світі своєю щирістю, оптимізмом і лідерством. Ми неймовірно пишаємося тим, що вони вибрали Netflix як свій творчий дім, і ми раді розповідати разом з ними історії, які допоможуть підвищити сталий розвиток у свідомості суспільства", — зазначив співгенеральний директор і директор з контенту Netflix Тед Сарандос.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.