До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кірстен Данст на прем'єрі фільму "Вудшок"

На Венеційському кінофестивалі відбулася прем'єра одного з найочікуваніших фільмів – "Вудшок". Фільм зняли сестри Малліви, дизайнери Rodarte, які вперше пробують себе в кіно в якості режисерів (сестри розробляли костюми для фільму "Чорний лебідь" Даррена Аронофскі). Сестри Малліви працювали над "Вудшиком" два роки, а на головну роль запросили свою музу, актрису Кірстен Данст. Кірстен грає дівчину Терезу, яка тяжко переживає смерть матері й намагається відволіктися від важких думок за допомогою наркотиків. Самі сестри Малліви називають свій фільм "дослідженням ізоляції, параної та горя".

Сестри Малліви та Кірстен Данст

На червоній доріжці у Венеції Кірстен Данст з'явилася разом з сестрами Маллівами. Для прем'єри актриса обрала сукню Rodarte з колекції весна 2018. Для 35-річної Кірстен Данст цей рік видався насиченим: так, лиш три місяці тому вона представляла в Каннах новий фільм Софії Кополли – "Фатальна спокуса". Що стосується "Вудшоку" – у світовий прокат фільм виходить 22 вересня.

Реклама

Читайте також:

Усі в кіно: які фільми дивитися восени

8 сериалов, которые стоит посмотреть осенью

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.