До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як змінилося життя Анджеліни Джолі й Бреда Пітта за минулий рік

Рівно рік тому Анджеліна Джолі звернулася до суду в Лос-Анджелесі з проханням розірвати їхній шлюб з Бредом Піттом. Весь цей час світові ЗМІ обговорювали причини розлучення зіркової пари, сімейне життя яких тривало 12 років. Після розлучення Анджеліна Джолі звинувачувала Бреда Пітта в жорстокому поводженні з дітьми, але пізніше відмовилася від своїх же слів, назвавши його в однім з інтерв'ю гарним батьком. Варто відзначити, що офіційно подружжя так і не розлучилося. Vogue.ua пригадує ключові події з життя аторів за останні 12 місяців.

Анджеліна Джолі


Після розлучення Анджеліни Джолі з Бредом Піттом її ім'я в пресі з'являлося виключно в зв'язку з цією подією, але в січні 2017-го шанувальники актриси дізналися, що їхня улюблениця стала обличчям нового аромату Mon Guerlain. У лютому цього року Анджеліна Джолі також повернулася до роботи посла доброї волі в ООН. У відповідь на міграційну політику новообраного президента США Дональда Трампа вона написала лист до газети The New York Times, в якому закликала ставитися до питань біженців не з позиції страху, а фактів. У лютому 2017 на каналі Netflix вийшов новий фільм Анджеліни Джолі "Спочатку вони вбили мого батька: спогади доньки Камбоджі". Це п'ята режисерська робота Джолі, на створення якої її надихнув прийомний син Меддокс. Навесні цього року Анджеліна Джолі переїхала разом з дітьми в новий будинок в Лос-Анджелесі. Особняк побудований в 1913 році, включає в себе 6 спалень, 10 ванних кімнат, гостьовий будинок і басейн, а його вартість дорівнює 25 мільйонів доларів. Зовсім нещодавно екс-дружина Бреда Пітта стала набирати вагу, повернулася до жіночних суконь і світлих тонів в одязі й оголосила про свою участь в сіквелі фільму "Чаклунка".

Бред Пітт


За словами актора, це був найгірший рік у його житті. У перші місяці після розриву з Джолі він впав у депресію й дуже схуд. Перший вихід на публіку стався в листопаді 2016-го в Лос-Анджелесі на прем'єрі фільму "Союзники", після якого всі заговорили про роман актора з француженкою Маріон Котіяр.

До життя актора повернув новий фільм "Машина війни", в якому Бред зіграв генерала Стенлі Маккрістала. У стрічці головний герой сивочолий, та спортивний. Але не тільки у фільмі Бред змінився на краще, але й в реальному житті. В кінці січня 2017 роки актор знявся для журналу GQ. Зараз актор зайнятий зйомками в новому фільмі "До зірок", який повинен вийти в 2019 році.

Реклама

Читайте також:

Софі Лорен – 83 роки

Твіггі: модні уроки легендарної моделі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.