До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джилліан Андерсон у ролі Маргарет Тетчер на зйомках 4-го сезону "Корони"

Поки весь світ чекає 17 листопада – дня релізу на Netflix третього сезону "Корони", в Британії щосили йдуть зйомки четвертого сезону. Головна інтрига – як Джилліан Андерсон перетвориться на "залізну леді" Маргарет Тетчер? Пресі зірка серіалу "Цілком таємно" підтвердила свою участь у проєкті тільки в вересні – і ось її вже можна побачити на зйомках. Легендарний синій костюм Тетчер, пишна укладка, великі сонцезахисні окуляри, перлинні сережки, темно-сині туфлі і, звичайно, велика брошка, яка майстерно завершує фірмовий образ прем'єр-міністра Великобританії в 1980-ті роки.

Фото: Splash

"Я така рада приєднатися до знімальної групи The Crown і мати можливість зобразити таку складну і суперечливу жінку, – сказала Джилліан Андерсон. – Тетчер, безсумнівно, була грізною, але я насолоджуюся дослідженням її характеру і закохуюся в ікону, яка була то улюблена, то зневажена, але визначила цілу епоху".

Реклама
Маргарет Тетчер
Маргарет Тетчер і королева Єлизавета ІІ

Нагадаємо, третій сезон "Корони" з Олівією Колман у ролі Єлизавети II виходить вже 17 листопада, а ось четвертий сезон з'явиться не раніше 2020 року. Який вигляд матиме молода акторка Емма Коррін у ролі всенародної улюблениці принцеси Діани, можна побачити тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.