До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джада Пінкетт-Сміт розповіла про життя з алопецією

Актриса Джада Пінкетт-Сміт кілька років тому стикнулася з проблемою алопеції або неконтрольованого випадіння волосся, спричиненого аутоімунним захворюванням.

Джада Пінкетт-Сміт

У своєму останньому відео в Instagram вона поділилася відчуттями й емоціями, з якими їй довелося жити: "Спершу я дуже переживала, адже була змушена поголитися налисо, однак тепер можу тільки посміятися над усією цією ситуацією, — розповідає Пінкетт-Сміт. — Тепер праворуч у мене з’явилася на голові лінія, яку мені буде складно приховувати. Напевно, викладу її стразами — буде корона. Ми маємо з алопецією подружитися. І крапка".

Реклама

Нагадаємо, що з проблемою алопеції Джада Пінкетт-Сміт стикнулася у 2018 році, довго боролася з випадінням волосся, але влітку 2021-го все-таки була змушена поголитися налисо й змінити своє ставлення до хвороби. За словами актриси, надихнула її на цей крок дочка Віллоу, яка підтримала маму й сама зістригла свої розкішні кучері. "Я почувалася дуже пригніченою, але тепер готова про це говорити відкрито, сподіваюся мій приклад надихне й інших людей з алопецією почуватися впевненіше й вільніше".

Джада Пінкетт-Сміт

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.