До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі розповіла про життя без Бреда Пітта

Минув майже рік з тих пір, як Анджеліна Джолі та Бред Пітт сколихнули світ новиною про розлучення. Коли почалися шлюборозлучні процеси, пара пообіцяла зберегти деталі свого розколу в приватному порядку й спробувати дружно виховувати своїх шістьох дітей. Але сьогодні Джолі вперше порушила мовчанку й відверто розповіла в інтерв'ю Vanity Fair про життя після Бреда, самотнє материнство і як їй вдалося зберегти обличчя перед дітьми.

Фото: Mario Testino. Стиль: Jessica Diehl

Джолі вважає, що дітям не варто показувати свої емоції

Реклама

"Я дуже хвилювалася через свою матір, і чим дорослішою ставала – тим більшало хвилювання. Я не хочу, щоби мої діти переживали за мене", – розповіла Джолі виданню. Її мати, Маршелін Бертран, розлучилася з її батьком актором Джоном Войтом, коли Джолі була ще зовсім юною. "Я думаю, дуже важливо плакати, стоячи під душем, та не на очах у своїх дітей. Їм треба знати, що все буде добре, навіть якщо ви в цьому до кінця не впевнені".

Причина розлучення – зовсім не постійна зайнятість пари через роботу

"Наш не був проблемою і не впливав негативно ні на кого з нас. Це якраз одна з чудових можливостей, які ми можемо дати нашим дітям. Усі наші шестеро виросли дуже сильними й думаючими людьми. Я ними дуже пишаюся".

"Ми піклуємося одне про одного і піклуємося про нашу сім'ю. Ми обоє працюємо заради досягнення однієї мети". Джолі визнає, що до літа 2016 стосунки почали псуватися, але потім швидко відновилися. Однак після цього: "Я не хотіла говорити це слово. Проте все стало дійсно складно".

Фото: Питер Линдберг

Нове життя Анджеліна Джолі з дітьми розпочала в новому будинку

Після розриву стосунків з Бредом 42-річна актриса, режисер та філантроп переїхала з шістьома дітьми до маєтку вартістю 25 мільйонів доларів, що колись належав голівудському режисеру Сесілу Блаунту Де Міллю. На площі 11 тисяч квадратних футів, що буяє фонтанами, басейном й зеленими пагорбами, розташувався будинок Beaux Arts з фентезійною бібліотекою зі сходами, наче з діснеєвського мультфільму "Красуня та чудовисько" й розкішною кухнею.

Джолі примирилася зі своїм батьком Джоном Войтом

"Він дуже добре розумів, що цього разу дітям потрібен дідусь. Учора ввечері мені довелося провести сеанс психотерапії і він був поруч. Він знає правило: ніколи не змушуй дітей гратися з тобою. Просто будь класним дідусем – креативним, готовим бути поруч, розповідати історії й читати разом книгу в бібліотеці".

Спосіб життя Анджеліни Джолі помітно змінився: вона стала домогосподаркою й на прохання дітей відвідує кулінарні курси

"З дня у день мене оточує якийсь хаос: зустрічі з лікарями, збори і розпаковування, а також організація домашнього харчування. Протягом дев'яти місяців я намагалася бути хорошою домогосподаркою: прибирала і годувала собак, мила посуд і читала казки на ніч. Усі три справи виходять у мене все краще і краще". Замість того, щоби зануритися в акторську майстерність та режисуру, "я просто хочу готувати правильний сніданок і стежити за будинком. Це моя пристрасть. Коли лягаю спати, завжди думаю, чудово я впоралася з роллю мами, чи це був просто звичайний день".

Найбільш шокуюче одкровення Джолі: в минулому році вона постраждала від паралічу Белла, в результаті чого одна сторона її обличчя опустилася

Як повідомляє актриса та режисер, її зцілила акупунктура. "Іноді жінки в сім'ях думають про себе в останню чергу, поки це не відобразиться на їньому власному здоров'ї". За словами акторки, попередній тяжкий рік приніс їй більше сивого волосся, а шкіра стала ще сухішою. "Я сповна почуваю себе жінкою: я вмію розставляти пріоритети, бути поміркованою, звичайно, я ставлю свою сім'ю на перше місце, але тим не менш я відповідаю за своє здоров'я і своє життя. Саме це, я думаю, і робить жінку цілісною й самодостатньою".

Читайте також:

Как изменилась жизнь Анджелины Джоли за прошедший год

История любви Джоли и Питта: 12 кадров за 12 лет

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.