До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лава запасних: актори, які могли б зіграти Бонда

Крейг знову в справі: днями стало відомо, що Деніел Крейг уп’яте зіграє Джеймса Бонда, і це – після десятка інтерв’ю про те, що він втомився від образу Бонда. Поки фанати обговорюють, якій гонорар цього разу отримає один з найбільш високооплачуваних Бондів, Vogue.ua дозволив собі помріяти, хто з акторів мав би гарний вигляд у костюмі легендарного англійського шпигуна.

Том Гарді

Якби на роль Бонда обрали 39-річного Тома Гарді, то глядачі точно би не дорікнули новому Бонду у відсутності брутальності. Мужності Гарді не позичати. Краще всього британському актору, який починав свою кар’єру на театральній сцені, вдається грати поганих хлопців – "Стюарт: Минуле життя", "Темний лицар", "Легенда Г'ю Гласса", серіал "Табу". Фанати бондіани вважають, що для ролі Бонда Гарді бракує аристократичності, та, можливо, новому часу потрібен новий Бонд?

Реклама
Том Гарді
Том Гіддлстон

Найінтелігентніший та найаристократичніший кандидат на роль Джеймса Бонда. У його Бонда були б зразкові манери (Гіддлстон закінчив найпрестижніші британські виші – Кембридж та Ітон) та ідеальний костюм і взуття – мало хто вміє носити класичні костюми, а також оксфордські черевики та дербі так, як він. Якщо говорити серйозно, то Гіддлстона називали одним з головних претендентів на роль Бонда: популярність колись театрального актора стрімко злетіла вгору в минулому році після серіалу "Нічний адміністратор", а також великих голлівудських проектів студії Marvel – "Месники" і "Тор 3: Раґнарок".

Том Гіддлстон
Ідріс Ельба

У переліку претендентів на роль Бонда незмінно лідирував Ідріс Ельба – ще один британський актор, якого глядачі пам’ятають з фільмів "Прометей", "Тор", "Примарний вершник", а також серіалу "Лютер", за який актор отримав "Золотий глобус". Ельба продовжує зніматися у найуспішніших проектах – так, у серпні в прокат виходить "Темна вежа" за романом Стівена Кінга з Ідрісом у головній ролі. Ідріс Ельба був би своєрідним Бондом – він рідко носить костюми, проте дуже привабливий у демократичних футболках і джинсах.

Ідріс Ельба
Ченнінг Тейтум

Неочевидний, та чарівний претендент на роль Джеймса Бонда. "Який з нього Бонд?" – спитають скептики. Харизматичний: на 37-річному Ченнінгу Тейтумі чудово сидять костюми Tom Ford, він у прекрасній фізичній формі й… чудово танцює стриптиз ("Супер Майк XXL"). До того, як підкорити Голлівуд, він встиг попрацювати продавцем, будівельником, танцівником, а також моделлю – десять років тому Тейтум брав участь у рекламних кампаніях Armani та Dolce & Gabbana і ходив подіумом. У 18 років у пошуках грошей Тейтум навіть декілька місяців попрацював у стриптиз-клубі, а потім продав цю історію Голлівуду – у 2012 році Стівен Содерберг зняв фільм "Супер Майк" про будні стриптизерів, в основі якого – особиста історія Тейтума. Продюсер франшизи про Бонда Барбара Брокколі два роки тому дала інтерв’ю, в якому чи то жартома, чи то всерйоз сказала, що завдяки Тейтумі серйозний образ Бонда став би куди веселішим – до прикладу, деякі сцени бійок могли би бути зняті в танцювальному ключі.

Ченнінг Тейтум
Бенедикт Камбербетч

Шерлок, Доктор Стрендж, геніальний математик Алан Тюрінг, Джуліан Ассанж, дракон Смоґ у "Гобіті", Ван Гог – в одноманітності амплуа Бенедикту Камбербетчу точно не можна дорікнути. В цьому переліку була би дуже доречною бондіана – тоді би в Бонда було б зразкове британське почуття гумору. Сам Камбербетч до чуток про те, що він міг би зіграти Бонда, поставився скептично – мовляв, так, я ношу костюми, вмію битися й робити незворушний вираз обличчя, але цього недостатньо.

Бенедикт Камбербетч

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.