До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних фільмів серпня

Новий фільм Люка Бессона, довгоочікувана прем ’ єра українського режисера Валентина Васяновича і екранний дует Шарлотти Генсбур і Маріон Котійяр – кіносерпень буде млосним.

Шарлотта Генсбур и Марион Котийяр в фильме "Призраки Исмаэля"
"Валеріан і місто тисячі планет", з 10 серпня

На зйомки "Валеріана..." режисер витратив вісім років. "П’ятий елемент" був репетицією, а "Люсі" – тизером", – зізнається Бессон. Бюджет фільму – 200 мільйонів доларів. Це найдорожча стрічка в історій Франції, і, щоб покрити витрати, Бессону довелось продати акції у своїй телекомпанії. "Валеріан..." знятий за одноіменним французьким коміксом і розповідає про місію космічних спецагентів на одній далекій планеті. Агентів Валеріана і Лорелін грають Дейн ДеХаан і Кара Делевінь, яка усе впевненіше переходить з моди в кіно. Ще одна зірка – Ріанна – зіграла у Бессона танцівницю кабаре на ім’я Баббл.

Реклама
"Тюльпанна лихоманка", з 24 серпня

Голландія, XVII століття. Бідний закоханий художник, прекрасна молода дівчина і її старий чоловік, який готовий вбити за зраду. Це сюжет "Тюльпанної лихоманки" – нової костюмованої драми режисера Джастіна Чадвіка ("Ще одна з родини Болейн"). У головних ролях – Алісія Вікандер, Кристоф Вальц, Джуді Денч і знову ж таки, Кара Делевінь.

"Рівень чорного", з 31 серпня

Два роки йшов до глядача фільм талановитого українського режисера й оператора Валентина Васяновича (він був оператором гучної стрічки "Плем’я" Слабошпицького два роки тому). Прем’єра "Рівень чорного" відбулась на Одеському кінофестивалі, де він став кращим фільмом в національній конкурсній програмі. Абсолютно заслужено: це тонке, чесне, делікатне кіно про самотність і шлях до себе, зняте так гарно, що від екрану неможливо відірвати погляду – а там, між іншим, герої не кажуть ані слова (спойлер!) Якщо ж не описувати сюжету, то пари слів вистачить: це фільм про 50-річного фотографа, який страждає і живе. У головних ролях – чудові українські актори Костянтин Мохнач і Катерина Молчанова.

"Привиди Ісмаеля", з 31серпня

70-ий за рахунком Каннський кінофестиваль у цьому році відкрив фільм француза Арно Деплешена "Привиди Ісмаеля". У житті режисера Ісмаеля відбувається потрясіння: на його шляху раптом з’являється колишня кохана, яку він вважав загиблою і змінює йому всі плани. Режисера грає Матьє Альмарик, його колишню – Маріон Котійяр, його теперішню – Шарлотта Генсбур, в епізоді – Луї Гаррель: від кастингу може статися екстаз.

"Емоджи фільм", з 17 серпня

Літо – хороший привід дозволити собі подивитись несерйозне кіно, на яке протягом року точно не вистачить часу. У серпні на екрани виходить "Емоджи муві" – комедія, яка обіцяє розкрити таємниці наших смартфонів. Кожен мобільний телефон має в собі приховане місто, де живуть усі емоджи, смайлики – СМСковіль. Що станеться, коли в цьому світі настане хаос і замість одних емоцій смайлики почнуть передавати зовсім інші? "Емоджи муві" – фільм від творців "Панди Кунг-фу" і "Ліло і Стіч".

Читайте також:

Все о костюмах в новом фильме Люка Бессона

Лучшие ретро-фильмы о любви

Джулианна Мур и Мэтт Дэймон в новом фильме Джорджа Клуни

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.