До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шовковий шлях: як повернути волоссю красу після відпустки

Нейтралізувати шкоду, нанесену волоссю у відпустці (і на яскравому сонці), допоможе правильний догляд.

Gucci

Повернутися з відпустки з волоссям, що потребує стрижки чи щонайменше серйозних процедур – справа звична й тут нічого не поробиш. Ті, хто сумлінно наносив на волосся сонцезахисні засоби, ховався під парасольками й капелюхами, а до води заходив тільки в купальній шапочці, звичайно, в безпеці. Втім, навряд чи ці люди існують насправді: адже в усьому світі нема заняття приємнішого, ніж підставляти волосся теплому вітру, пірнати з головою, давати кудрям висохнути на спекотному сонці. Тому vogue.uа згадує способи, що дозволяють відновити живість й шовковистість пасм без радикальних заходів.

Реклама
Обкладинка Vogue, Травень, 1941

Після відпустки волосся потребує зволоження і живлення. Забезпечити їх найпростіше за допомогою засобів, що містять олії: жожоби, ши, каріте, арганової. На останню моляться марокканські жінки – кажуть, саме їй зобов'язані красою й блиском свого волосся.

Blugirl

Використовуючи кондиціонери, сироватки, олії, маски, спреї, важливо дотримуватися інструкції. По-перше, наносити засоби на злегка підсушене рушником волосся. Коли часу на цей етап немає, можна використовувати щітку з текстильним ворсом, який вбирає вологу.

Гребінець, що видаляє вологу з волосся, Goody

Якщо не виходить витримати потрібний час, то перш ніж змити, треба прочесати засіб по довжині волосся (існують спеціальні гребінці).

Гребінець для мокрого волосся Aqua Splash, Tangle Teezer

Колорист Наталія Юрчак каже, що безпрограшно працює наступний спосіб: найпоживнішу й найпотужнішу маску з усіх наявних треба щедро нанести ввечері на сухе волосся, зав'язати його в пучок, закріпити високо на маківці, щоб не забруднити білизну, й лягти спати. А вранці – вимити волосся. Вже одного разу буде достатньо, щоби відчути ефект.

Zuhair Murad Couture

Добре працюють нічні засоби для посічених кінчиків й незмивний догляд. Вони залишаються на волоссі весь час й підживлюють його, повертаючи йому блиск і м'якість.

Нічна сироватка для волосся Overnight Hir Repair, SachaJuan

Ще один б'юті-трюк – шовкова наволочка. Взаємодіючи з натуральним шовком, волосся стає гладким і ніжним.

Шовкова наволочка, Slip

Vogue.ua зібрав перевірені засоби, які допомагають волоссю відновитися після сонця та моря.

<b>hair after sun</b>

Останні новини краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Beach Essentials: б'юті-засоби для пляжу

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.