До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SOS-засоби для проблемної шкіри

Від літньої спеки сальні залози працюють активніше – і шкіра може реагувати висипаннями. Vogue UA обрав три засоби, які допоможуть нейтралізувати проблеми.

Засіб проти недоліків Stop Spot, Guerlain

Улюбленець редакції, малесенький зелений тюбик з ароматом трав і кафари – справжній чарівник. Він нейтралізує будь-які висипання, а на додачу маскує недоліки. У нього щільна, майже пластилінова текстура, яка покриває потрібну ділянку (його наносять точково) своєрідним бактерицидним пластирем. На засіб можна наносити макіяж.

Реклама
Засіб проти недоліків Stop Spot, Guerlain

Stop Spot – наступник легендарного крему Camphrea, створеного Guerlain 1870 року. Саме його використовують в Інституті Guerlain на Єлисейських полях, коли потрібно сховати сліди косметичної чистки. І саме завдяки йому усі почервоніння зникають миттєво, а з кабінету можна піти хоч у театр, хоч на зустріч. Усе завдяки високій концентрації камфори, цинку, який очищує й заспокоює, саліциловій кислоті. У складі також є алантоїн, який знімає почервоніння і загоює.

Подушечки без спирту проти висипань Blemish Control Pads™, Medic8

"Найкращий спосіб контролювати висипання, – вважають у Medic8, – послідовний недратівливий догляд". Тому тут вигадали ватні подушечки, просочені цілющою речовиною: саліцилова кислота у концентрації 2% (це максимальна для засобів для домашнього застосування), протизапальний алантоїн, зволожувальний гліцерин. Вони призначені для схильної до висипань шкіри, не містять спирту (що рідкість для такого класу продуктів) і контролюють вироблення шкірного сала.

Подушечки без спирту проти висипань Blemish Control Pads™, Medic8

Саліцилова кислота разом з ретинолом – головний друг жирної і проблемної шкіри (треба сказати, що подушечки підходять для всіх типів шкіри, у тому числі для сухої і чутливої). Кислота м’яко очищує поверхню і проникає в пори, де розщеплює бруд і жир.

Усе, що потрібно, протирати ними обличчя (або будь-яку поверхню, де є проблеми – шию, спину, руки). Головне, не торкатися ними зони навколо очей. Потім можна наносити сироватку або засіб для зволоження.

Комплекс Breakout. Antibacterial Powder + Breakout Cream, Dr.Sebah

Доктор Себа – зірка косметології, приблизно як Ріанна й Бейонсе – на сцені. Він вигадує засоби, які працюють прицільно і не помиляються.

Breakout Antibacterial Powder + Breakout Cream призначений для тих, у кого жирна шкіра, і тих, хто бореться з акне. У великій коробці два засоби: антибактеріальна емульсія, яка сповільнює розвиток шкідливих мікроорганізмів, і крем. Останній не дає активно ущільнюватись роговому шару (це саме від нього закупорюються пори), регулює вироблення шкірного сала, контролює активність бактерій і блокує запалення, яке зароджується в сальних залозах (чому, власне, й з’являється акне).

Комплекс Breakout. Antibacterial Powder + Breakout Cream, Dr.Sebah

До засобу варто ставитись з повагою: кожного разу доведеться змішувати разову дозу для одного використання. Це зробили для того, щоб не руйнувались активні речовини. Суміш потрібно наносити на проблемні ділянки і Т-зону.

Більше краси в Intagram @vogueua_beauty

Читайте також:

По графику: когда делать инъекции красоты

Бьюти-тренд: gym skin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.