До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова лінія по догляду за шкірою Evidens De Beauté Sakura у київському Sanahunt

У Sanahunt Luxury Depatment Store представили нову лінію засобів по догляду за шкірою японсько-французького бренду Evidens De Beauté. Ознайомити з нею пресу приїхав засновник Evidens De Beauté Шарль-Едуард Барт.

Шарль-Едуард Барт в Україні не вперше. Він приїжджав 2013-го року ознайомити публіку зі своїм дітищем і розповідав про те, як з'явився бренд, що спеціалізується на догляді за чутливою шкірою. Барт не приховує: Evidens De Beauté – "дитя любові", марка, яку він придумав завдяки своїй дружині – і присвятив їй. Засоби по-японськи технологічні і по-французьки чуттєві.

Реклама

Два офіси: в Парижі і в Токіо, власні лабораторії і дослідницький центр на чолі з професором Ішібаші, який відповідає за наукові розробки. Всі формули включають запатентований комплекс з молекул колагену різних розмірів: найменші допомагають клітинам відновлюватися, середні – живлять, великі – утворюють захисну плівку. Колаген добувають з лосося, який виловлюють в чистих холодних водах Хоккайдо. Вода в засобах – з джерела de la Foux, розташованого біля села Сен-Поль де Ванс на Лазурному березі Франції, де народився сам Барт (його предки живуть в тих краях близько 800 років). Незважаючи на те, що виробництво розташоване в Японії і транспортувати воду з Франції досить складно, в Evidens De Beauté йдуть на ці клопоти і витрати: у води – ефект бустера, вона підвищує активність інших інгредієнтів. У Франції (точніше, в Грассі) розробляють і аромати засобів.

"У мене троє дітей, – розповідає Барт, – син і дві дочки. Коли вони почали дорослішати, я задумався, як продовжити їхню юність, найпрекрасніший і такий швидкоплинний час в житті". Він вирішив створити лінію Sakura Youth Bloom, призначену для юної шкіри. В її складі – екстракт сакури, яка цвіте всього десять днів в році, і заради якої люди кидають все, щоб насолодитися пишним цвітом.

Засоби з лінії з сакурою містять ще й екстракт гінкго білоба, що на Сході називають деревом життя (це саме воно вижило після вибуху атомної бобми в Хіросімі, саме воно – найстаріша рослина на землі, що існувала задовго до динозаврів). Крім антивікових і регенеруючих властивостей у гінкго сильний вплив проти акне. Його екстракт допомагає звузити пори і вирівняти тон шкіри. Акне – поширена в Азії проблема, це частий супутник жирної шкіри.

Згідно з японськими ритуалам краси, розроблено п'ять засобів, які застосовуються один за іншим. "Це ефект мільфей, листкового тістечка, – забавно, на французьку манеру, пояснює Барт. – Пошарове нанесення".

<b>эв де боте средства</b>

Перед використанням очищуючої пінки, варто застосувати молочко або засіб для демакіяжу. Піна працює ніжно і м'яко, після вмивання немає стягнутості: шкіра чиста, але зволожена. Лосьйон – важливий засіб, він вирівнює pH шкіри і діє як пре-сироватка. Легка емульсія призначена для жирної шкіри і схожа на матуючу вуаль. Вона захищає від UVA UVB-променів (розраховувати на неї як на повноцінний сонцезахисний засіб на пляжі, втім, не варто). У крему збита, повітряна текстура, а у всіх коштів лінії – легкий, свіжий, дуже приємний аромат. Можливо, саме так пахне сакура.

Подивитися, як минула презентація, можна тут.

<b>санахант эвиденс</b>

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.