До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Парні аромати для закоханих

У традиції користуватися парними ароматами є щось дуже романтичне і ностальгічне, як в ті часи, коли в Calvin Klein придумали чоловічу версію Obsession. Сьогодні парні аромати радше, рідкість. Вибираємо найцікавіші.

Solo & Solo Ella, Loewe

Solo Ella пахне фруктами: яблуками, грушами, апельсинами, персиками, а також квітами: жасмином, фледоранжем і геліотропом. В Solo Loewe фруктова складова – союз гуави і танжеринів, а за гостроту відповідають лаванда, рожевий перець і кориця.

Solo & Solo Ella, Loewe
Fan di Fendi, Fendi

Ці два аромати в парі більше створять гарний контраст, ніж унісон. Але об'єднує їх ритмічність, яскравість і весняний настрій. Жіночий парфум Fan di Fendi Blossom нагадує ніжний бутон і утворений навколо сяйної квітки сакури.

Чоловічий Fan di Fendi pour Homme Assoluto інтенсивний, пряний, з нотами спецій і удового дерева.

L'eau Kenzo

Аромати присвячені воді джерела всіх життєвих сил, уособлення молодості, чистоти і свободи. Сам бренд охрестив їх "водою у стилі дзен". Жіночий аромат увібрав в себе все буяння квітів і ягід. Чоловічий також містить водні акорди, доповнені пряними нотами шавлії і базиліка.

L'eau Kenzo Pour Homme L'eau Kenzo Pour Femme, Kenzo
This is Her / This is Him, Zadig &Voltair

Лаконічні чорно-білі флакони заворожують одним своїм виглядом. This is Her пахне жасмином, рожевим перцем, ваніллю і збитими вершками. This is Him – союз ладану, чорного перцю, ванілі і сандала.

Реклама
This is Her / This is Him, Zadig &Voltair
Fleur de Mûrier і Bois de Yuzu, Karl Lagerfeld

У композиції Fleur de Mûrier for her парфумер Емілі Копперман поєднує червону смородину, листя малини, квіти ожини і пелюстки фіалки. Сандалово-мускусна база дає запаморочливий шлейф. Bois de Yuzu for him починається бадьорливим імбиром, який протиставлений гіркоті мандарина. У базі звучать м'які ноти папірусу і моху.

Fleur de Mûrier і Bois de Yuzu, Karl Lagerfeld
​ Guilty Pour Femme & Guilty Pour Homme, Gucci ​

Квітковий Gucci Guilty Pour Femme включає ноти мандори (гібрида апельсина і мандарина), рожевого перцю, бузку та пачулі. У серці аромату звучить бузок, герань, троянда і фіалка, а згасає він на шкірі нотами пачулі і амбри. Фужерний Gucci Guilty Pour Homme розкривається гостротою рожевого перцю й італійських лимонів, потім відчувається абсоль флердоранжу, неролі і французька лаванда. База включає пачулі і кедр.

Guilty Pour Femme & Guilty Pour Homme, Gucci
In Love with You & Stronger With You Intensely, Emporio Armani

В In Love with You яскравість ягід і троянд віддає гіркотою полину, Stronger With You Intensely починається нотами фіалок і спецій, продовжується несподівано десертною темою кориці і карамелі, і загасає на шкірі замшею, ваніллю і амброю.

In Love with You & Stronger With You Intensely, Emporio Armani
001 for Her & 001 for Him, Loewe

В обох ароматах розкривається тема сандалу, бергамоту і мускусу, але жіночий доповнений жасмином, рожевим перцем і янтарем, а чоловічий – сильно пахне ветивером і кардамоном. Особлива властивість ароматів – звучати по-новому в союзі. Розпорошені один на одного, вони створюють абсолютно нову композицію.

001 for Her & 001 for Him, Loewe
Love Affair Pour Homme & Love Affair Pour Femme, Eisenberg

В обох версіях аромату – повітряний мускус, білі квіти і свіжий геліотроп, тільки жіноча версія – доповнена листям чорної смородини, а чоловіча – сандалом і трояндою.

Love Affair Pour Homme & Love Affair Pour Femme, Eisenberg
Imitation For Man and For Woman, Amouage

Східна розкіш якою вона є – шкіра, ірис, турецька троянда, фіалка та пачулі в чоловічій версії; чорна смородина, ладан, іланг і альдегіди – в жіночій. У дуеті звучить ще краще, ніж окремо.

Imitation For Man and For Woman, Amouage
Light Blue Italian Zest For Her & For Him, Dolce&Gabbana

Вибух цитрусових, розмарин, ялівець, мох і китайський перець – для чоловіків; лайм, лимон, бабмук, яблуко і мускус – для жінок. Середземноморська свіжість, радість життя, емоції і літо – ось що втілюють аромати.

Light Blue Italian Zest For Her & For Him, Dolce&Gabbana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.