До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові парфуми від сестер Олсен

У 2013 році сестри Олсен представили перші парфуми для свого бренду Elizabeth and James. Тоді він вийшов у двох версіях, які за задумом авторів могли чудово поєднуватися між собою. Аромати були названі Nirvana White і Nirvana Black. І ось, майже за чотири роки, парфумерна лінія Nirvana нараховує вже шість ароматів, усі вони продаються в Sephora і у вересні будуть представлені в лондонському Harrods.

Чотири основні аромати Nirvana будуть ексклюзивними для Harrods, також туди приїдуть двоє абсолютно нових парфумів – Amethyst і French Grey. Окрім того, в планах сестер створення ароматизованих свічок для дому, декоративної косметики та сухих шампунів.

Реклама

"При створенні кожного з ароматів парфумери повинні враховувати нашу безперечну умову — зберегти запах простим, щоби відчувалися необроблені складники", — каже Ешлі. Дівчата вважають, що чисті ноти можуть бути не менш ностальгійними чи п'янкими, ніж складні синтетичні комбінаціх. Сама Ешлі часто надає перевагу "одинокій" троянді чи сандаловому дереву як доповненню до образу, іноді навіть на червоних доріжках.


"Ми не вирощуємо наші бренди штучно, не поспішаємо, а шукаємо правильні можливості і ніші на ринку. На косметичному ринку і в індустрії волосся їх маса, і нам , не торопимся, а ищем правильные возможности и ниши на рынке. На косметическом рынке и в индустрии волос их масса, і нам кортить ними скористатися, залишилося дочекатися слушного часу", — каже Мері-Кейт.

Читайте також:

Юна Кейт Мосс у рекламі Calvin Klein Obsessed

Досконала шкіра: нова колекція тональних засобів Diorskin Forever

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.