До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній must-have: парфумовані хайлайтери Chanel

Парфумовані хайлайтери Chanel вигадані, аби наносити парфуми на ходу – у типово французькій манері. Вони підсвічують і ароматизують ключиці та зап'ястя.

Набір ароматичних гелів Chanel Chance Three Moods

До набору Chanel Chance Three Moods входить три аромати в гелеподібному стані: Chance Eau Tender, Chance Eau Fraiche и Chance Eau Vive, кожен з яких втілює певний настрій. Так, Chance Eau Fraiche – це іскриста квіткова композиція, у якій ноти цедрату та жасмину поєднуються з нотами тикового дерева. Chance Eau Tender мають оцінити шанувальники більш ніжних ароматів. Тут зелений фруктовий акорд грейпфрута та айви сплітається з ніжністю жасмину та м’якістю білого мускусу. Тим, хто має намір завоювати світ уже сьогодні, в Chanel рекомендують Chance Eau Vive – квітково-пікантний аромат з підбадьорливими нотами грейпфрута і червоного апельсина, що миттєво наповнює енергією. "Мені випав шанс, і я його не втратила", – любила повторювати Коко Шанель, і саме цьому шансові присвячена новинка Chanel Chance Three Moods.

Реклама
Набір ароматичних гелів Chanel Chance Three Moods

Читайте також:

Новий аромат Gabrielle Chanel: репортаж з Афін

Молодой, зеленый: история моды на зеленые ароматы

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.