До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

California Dreamin': 3 літні аромати Dior

У розпал літнього сезону в Будинку Dior надихаються Каліфорнією – регіоном, що тісно пов’язаний з його історією. За декілька місяців після першого шоу в 1947 році саме сюди приїхав Крістіан Діор, і Каліфорнія його зачарувала. Вона продовжує зачаровувати й сьогодні. Круїзну колекцію тут нещодавно показала Марія Грація К’юрі, а одразу три аромати Dior увібрали в себе атмосферу каліфорнійського літа.

Так, парфумер Будинку Dior Франсуа Демаші нещодавно презентував сучасну версію легендарного аромату Miss Dior. Його Miss Dior Blooming Bouquet – це композиція, яка викликає миттєві асоціації з літнім букетом. Оригінальний аромат 1947 року доповнений акордом півонії, ефірною олією дамаської троянди, а також свіжими, іскристими нотами сицилійського мандарину. Тепло й прохолоду поєднує в собі аромат Poison Girl Eau de Toilette. За словами Демаші, він створений для тих, хто хоче, аби їхнє літо пройшло під знаком зваблення. Візитна картка аромату – дует морозних апельсинів та квіткових нот.

Реклама

Літній аромат для чоловіків Dior Homme Cologne нагадує про свіжість чистої бавовняної сорочки. Цей аромат на основі класичного акорду кельнської води вабить поєднанням бергамоту з Калабрії, квітів грейпфруту та білого мускусу.

Читайте також:

Запрещенный прием: процедуры и средства, которых надо избегать летом

Молодой, зеленый: история моды на зеленые ароматы

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.