До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова лінія макіяжу Dior Backstage

У Dior з'явилась колекція макіяжу Backstage, при створенні якої Пітер Філіпс, креативний і фотодиректор Будинку з макіяжу, надихався атмосферою, що панує за лаштунками модних показів.

Нова колекція Dior Backstage призначена не тільки для професійних стилістів. Філіпс пояснює, що косметика буде дуже простою у використанні. Повітряна текстура формул на водній основі, при контакті зі шкірою, підлаштовується до її природного відтінку. Тому знайти свій тон буде легко людям з шкірою будь-якого кольору. Всі б'юті-продукти вийдуть в спеціально створених Філіпсом зручних легких упаковках мінімалістичного дизайну.

Реклама
"На створення Dior Backstage мене надихнула моя робота за лаштунками модних показів та зйомок. Цю лінію макіяжу можна порівняти з базовим набором професійного візажиста. У ній представлені засоби для всіх типів і тонів шкіри"

До виходу лінії тональних засобів з сорока відтінків, команді доводилося змішувати кілька тональних основ, щоб досягти ідеального попадання в тон. В майбутньому, каже Філіпс, гама розшириться, і відтінків буде більше, ніж 40. В першу колекцію нової лінії також увійдуть два набори для макіяжу брів – світлий і темний, набір для контурингу, дві гами для макіяжу очей з базою під тіні, набір хайлайтерів, набір для макіяжу губ і 13 кистей. Поступово асортимент засобів розширюватиметься. Повний набір – Dior Backstage дивіться в галереї.

<b>коллекция мейка Backstage</b>

А вчора в Лондоні, в ресторані Loulou's, з цієї нагоди відбулась вечірка, головною гостею якої стала посланниця Будинку – Белла Хадід.

<b>Белла Хадид вечеринка Диор</b>

Instagram : @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.