До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідея для вечірки: як правильно наклеїти накладні вії

Вії як у мульт-героїні Бетті Буп – це чудова ідея макіяжу для вечірки, коли немає часу на складну багатошарову роботу над обличчям. Рятівні "фальшивки" роблять очі більшими, а образ – ефектнішим. Для того, щоб не виглядати як клоун, який втік з цирку, важливо знати, як правильно клеїти цей б'юті-аксесуар.

Фото: Instagram @demurelashes

Для початку потрібно визначитися, буде це війкова стрічка (тобто повний комплект вій) чи пучки. Що зручніше – кожен вирішує сам. Пучки дають можливість регулювати об'єм та густоту, а стрічка створює потрібну симетрію і в цілому має більш акуратний вигляд. У першому випадку особливої вправності не потрібно навіть для першого разу, у другому ж – доведеться потренуватися.

Фото: vogue.fr
  1. Для того, щоби правильно витягти війкову стрічку з упаковки, потрібно взяти її пінцетом за зовнішній кут, при цьому намагаючися не травмувати самі вії.
  2. Примірка – запорука правильно приклеєних вій. Якщо стрічка виявилася трохи довшою, потрібно просто обрізати зайве.
  3. Клей обережно наносять на війкову стрічку, для його загусання потрібно п'ять секунд.
  4. Прикладати готові до застосування вії потрібно від центру ока, вдалий орієнтир – зіниця. Потім, м'яко притискаючи стрічку, просуватися до зовнішнього і внутрішнього кутиків.
  5. Не варто клеїти вії на закриту повіку, інакше ризикуєте мати такий вигляд, ніби ви в них заснули, обличчям в подушку.
  6. Якщо вії ідеально "стали" на місце, потрібно просто розчесати їх спеціальною щіточкою, ретельно змішуючи з власними.
Rochas весна-літо 2017

Реклама

Читайте також:

Зачіски у спеку: приклади з подіумів

Нова колекція макіяжу від Вікторії Бекхем

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.