До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ексклюзив: інтерв'ю Лізи Елдридж українському Vogue

У портфоліо Лізи Елдрідж, креативного директора Lancôme з макіяжу, – десятки обкладинок Vogue, свій канал на youtube з 1,7 мільйона фоловерів та Instagram, де майже мільйон. Ліза, улюблениця аудиторії, автор надпопулярної книги про історію макіяжу, тонко відчуває красу й щедро ділиться своїми секретами. Про майбутнє макіяжу, розвиток індустрії, проекти та досягнення вона розповіла Vogue UA

Про роботу

Уся робота, всі проекти, всі запуски й колаборації для мене важливі й цінні. Кожен кадр, кожен клієнт, чи проект – абсолютно різні. Улюблений момент зйомки – коли команда дійсно. Це захопливо: всі починають фонтанувати ідеями, заражаючи один одного, – і ось тоді відбувається алхімія. Мені надзвичайно пощастило, що кожен день – як чистий аркуш паперу: ніколи не набридає. І я обожнюю кожен аспект своєї роботи.

Реклама
Youtube-канал Лізи Елдрідж – один з найпопулярніших б'юті-влогів

Я працюю з багатьма талановитими фотографами й моделями, і вони постійно мене надихають – кожен по-своєму. Звичайно, бувають непрості дні, та за життя без викликів! – нудьга.

Про свої винаходи

Як тільки я прийшла в Lancôme, мене попросили "винайти заново" лінійку класичних помад Будинку – L’Absolu Rouge. На це пішли місяці, але я створила 80 з гаком відтінків і чотири нові текстури. У підсумку ми запустилися з неймовірною крутою упаковкою, і яке ж щастя було бачити всі відтінки разом на вечірці з нагоди запуску. Я так пишалася своїми "малюками"!

@lisaeldridgemakeup
Про тренди

У наш час більшість трендів виникає завдяки технологіям. Я маю на увазі, що нова текстура чи те, як саме наноситься продукт, скоріше стануть трендом, ніж колір сам по собі чи, до прикладу, стиль макіяжу. Науковий прогрес в б'юті-сфері, в складі та формулах останнім часом був настільки потужним, що сьогодні стало можливим створювати ефекти й образи, які ще декілька років тому були просто немислимі.

Youtube Lisa Eldridge

А що стосується нинішньої осені, то неймовірно крутий вигляд має моноколір на очах (чи губах): дуже пігментовані стійкі кремові текстури – це гучна заява.

Leonard
Про те, що не можна пропустити цієї осені

Це набір для макіяжу Olympia Le Tan. Цілий атракціон! Олімпія створила розкішний кофр у вигляді книги (я працювала над відтінками всередині). Об'єкт колекціонування! І, до речі, пудрова помада дуже гарна.

Olympia's Wonderland
Про те, як соцмережі впливають на красу

Зміни в б'юті-індустрії, які трапилися з того моменту, як з'явилися соцмедіа і цифрові технології, неможливо переоцінити. Їх можна порівняти тільки з вибухом індустрії в епоху зародження Голлівуду.

Ліза зі своєю книгою, бестселером Face Paint, The Story of Makeup

Соцмережі привнесли в макіяж елемент гри й освіти – й такого не було раніше. Посилилося відчуття деякої спільності, племінної вірності, які дає макіяж: в Instagram можна знайти інших любительок макіяжу, ідентифікувати з ними себе – і залишатися на зв'язку.

Youtube Lisa Eldridge
Про майбутнє макіяжу, свободу та вибір

Майбутнє на 100% залежатиме від технологій. Від якихось божевільних додатків для телефонів, від нереальних формул та текстур. Косметика стане ‘sci-fi’ у всіх аспектах. Я ось думаю, що це а) просто блискуче, б) дає свободу: у нас є право і воля обирати без цензури будь-який б'юті образ, який ми хочемо носити: сьогодні – без макіяжу взагалі, завтра – з червоними губами, а пізніше – з накладними віями. Мені подобаються всі види макіяжу, й моя філософія – "Носи, що бажаєш й куди забажаєш". Чого ще бажати, окрім як свободи вибору?

@lisaeldridgemakeup
Про натхнення й про те, як розслаблятися

Я постійно надихаюся місцями, в які їду. Архітектура, фільми, їжа, мистецтво, книги... Можна перераховувати вічно. Та моя справжня любов – це природа. Всі мої найкращі ідеї приходять зі світу природи.

Щоби "перезарядити батареї", у мене є свої прийомчики. Після роботи я приймаю ванни з сіллю – наприклад, Magnesium Flakes з пластівцями магнію – для ниючих м'язів і міцного сну; Epsom Salts з сульфатом магнію – після особливо веселих вечірок і нічних пильнувань, з сіллю Мертвого моря – після перельотів, щоб зволожити шкіру і розслабитися.

Сіль для ванної

А ще я частенько записуюся на масаж і займаюся йогою й пілатесом.

Про засоби, без яких неможливо уявити життя

Щипці для завивки вій і туш Grandiose. Вони миттєво відкривають очі і пробуджують обличчя. Не можу без них жити!

Про те, скільки важить б'юті-багаж

Мої набори – по 30-35 кг кожен. Залежно від клієнта і роботи я подорожую з декількома кейсами – від двох до шести. Помади, основу для макіяжу, туш я використовую кілограмами і літрами. Та все, звичайно, залежить від образа на модному показі.

Б'юті-образи на показі Sonya Rykiel, за які відповідала Ліза

Іноді це може бути мінімум тонального засобу, зате божевільна кількість срібної фарби. Та ось що завжди розходиться літрами під час Тижнів моди, – засоби для зняття макіяжу, зволожувальні засоби й бальзам для гую.

@lisaeldridgemakeup
Про музику

Під час роботи я іноді слухаю музику. Смаки змінюються залежно від настрою, у мене дуже строката колекція. Ось зараз, наприклад, я люблю First Aid Kit.

Більше краси- в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Кто из знаменитостей запускает бьюти-средства в 2017

Рольова модель: Алла Костромічева – про секрети краси

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.