До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що в косметичці Кейт Мосс

Супермодель та новий гостьовий редактор британського Vogue Кейт Мосс не перестає дивувати. Зовсім нещодавно вона стала ювеліром, створила колекцію сорочок і постала в амплуа режисера. Сьогодні ж світ побачив її лінійку косметичних засобів для японського бренду Decorté, обличчям якого Кейт стала в 2015 році з нагоди 45-річчя марки. Б'юті-кейс на всі випадки життя – ось головне правило, яким керувалась модель при створенні косметики. Тепер дізнатися вміст косметички топ-моделі стало набагато простіше.

Кейт Мосс в рекламній кампанії Decorté

"Я обрала відтінки, які можна використовувати кожен день, але за рахунок насиченої текстури вони допоможуть створити більш яскравий образ ", – коментує Мосс. Kate Moss Favorites Set включає в себе палетку нейтральних відтінків, матові помади, універсальні кисті, олівець для губ і брів, рідку підводку, а також зручну косметичку. Придбати набір можна на сайті косметичного бренду за ціною $ 190.

Реклама

Читайте також:

Из чего состоит гардероб Кейт Мосс

Как носить бомбер: уличный стиль Кейт Мосс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.