До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 кращих б'юті-образів з показів Prada

Кожен показ Prada – це завжди калейдоскоп неочікуваних ідей, але при цьому грамотно і ретельно продуманий. Міучча Прада з сезону в сезон не втомлюється розсовувати межі поняття жіночої краси і тим самим змушує весь модний світ говорити про Prada із захопленням. За б'юті-образи на її шоу традиційно відповідають візажист Пет Макграт і перукар Гвідо Палау, які також завжди відкриті до всього нового. А їхні ідеї з подіуму нерідко переходять і в реальне життя, хоч і в скороченому варіанті. Vogue.ua згадує 5 б'юті-образів Prada, про яких свого часу говорили всі.

Prada осінь-зима 2013/2014
Японія кличе

Графічні брючні костюми з колекції осінь-зима 2012/2013 швидко стали бестселерами, як і драматичний макіяж очей з контрастним поєднанням чорного і оранжевого. Джерелом натхнення при його створенні послужили японські комікси манга.

Реклама
Prada осінь-зима 2012/2013
На мокрому місці

Сьогодні вологі зачіски на подіумі зустрічаються частіше, ніж класичні локони або завитки, але в 2013 році саме на показі Prada цей б'юті-тренд почав свою переможну ходу. Натхнення Гвідо Палау черпав в самих моделях, а точніше в їхньому зовнішньому вигляді після роботи на показах – зі знятим макіяжем і вологим волоссям. До речі, макіяж на шоу Prada осінь-зима 2013/2014 був відповідним – очі з тінями і тушшю, що трохи потекла, і губи, чи то заціловані, чи то з не до кінця змитою помадою.

Prada осінь-зима 2013/2014
Привіт з 1960-х

Вії, густо намальовані тушшю – б'юті-привіт из 1960-х, який органічно вписався у колекцію, натхненну творчістю німецького режисера Райнера Вернера Фасбіндера. У парі з яскравими матовими губами й стриманою зачіскою вони мали чуттєвий і зловісний вигляд.

Prada осінь-зима 2014/2015
Травнева троянда

Ніжний рум'янець на щоках моделей продиктував настрій колекції сезону осінь-зима 2015/2016. Брючні костюми солодких пастельних відтінків, ретро-силует і грайливі аксесуари потребували саме такого доповнення. Підкреслили сюрреалістичний настрій сезону і хвости, придумані Гвідо Палау.

Prada осінь-зима 2015/2016
Космос, прийом

Візажист Пет Макрат першим продуктом, випущеним під власним ім'ям, вибрала золотистий мультифункціональний пігмент. Але пристрасть до металізованих фактур вона відчувала давно. Наприклад, для шоу Prada весна-літо 2016 вона вигадала макіяж, головним акцентом якого стали золоті губи.

Prada весна-літо 2016

Читайте також:

З Лондона з любов'ю: найяскравіші б'юті-образи London Fashion Week

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.