До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Досконалий тон: 5 найочікуваніших новинок осені

Цієї осені виходить одразу декілька нових тональних засобів, кожен з яких вартий уваги. Vogue.ua розповідає, в чому їхні переваги

Кушон My Armani To Go The Cushion, SPF 23, Giorgio Armani
Кушон My Armani To Go The Cushion, SPF 23, Giorgrio Armani

Яскрава, матова, надає сяйва, тримається весь день – усе, чого хочеться від тональної основи, втілилося в новому кушоні Armani. А на додачу – червоний лаковий футляр і аплікатор з гострим кінчиком, щоби дістатися до кутиків очей.

Реклама
Кушон My Armani To Go The Cushion, SPF 23, Giorgrio Armani

Лінді Кантелло, арт-директору марки з макіяжу, і хімічним лабораторіям Armani вдалося знайти ідеальний баланс між щільністю покриття (яку можна регулювати від напівпрозорої до густої, вечірньої) та ефектом відсутності макіяжу.

Кушон My Armani To Go The Cushion, SPF 23, Giorgrio Armani

Емульсія побудована за принципом "вода в олії", на дотик видається гелевою і здатна розгладжувати складки, маскувати пігментацію й почервоніння, доглядати за шкірою. У складі – потужні зволожуючі: екстракт лічі, гліцерин і гіалуронова кислота. Вийде 6 відтінків, від жовто-бежевого до рожево-бежевого і пісочного.

Тональна основа і кушон Lingerie De Peau, Guerlain

Засоби продовжують лінійку Lingerie de Peau, які пропагують ідею тональних засобів як дорогої білизни: невидима оку розкіш, що пестить шкіру. В тональному засобі застосували технологію Aqua Plump, щоб забезпечити не тільки ніжне покриття, а й догляд – доставити воду в глибини епідермісу. Включили до складу летучі олії (вони відповідають за невагомість) і полімери, які утримують засіб там, де він має бути, і роблять його стійким. Вийде 9 відтінків. "Обличчя" лінійки – муза Guerlain Наталія Водянова.

Тональна основа Lingerie De Peau Aqua Nude, тональний кушон Lingerie De Peau Cushion, Guerlain
Тональна Основа All Hours, YSL Beauté

У All Hours амбітне завдання: триматися 24 години "Яким би випробуванням ви її ні піддавали, в кінці ночі вона залишається такою ж бездоганною, як вранці", – заявляють в YSL Beauté. Обіцянки бездоганно матової шкіри і ідеального тону звучать так добре, що негайно хочеться їм вірити. Пристрастей додає флакон: алюзія на знаменитий смокінг YSL.

Тональна Основа All Hours, SPF 20, YSL Beauté

Засіб, схоже, здатний на багато речей. У складі – сферичні частинки силіконової смоли (вони відповідають за ефект фотошопу) і стійкий полімер, насичений перлітом з вулканічної породи (!). Він здатний випивати воду, що майже вчертверо перевищує його власну вагу. Ну і, нарешті, антиоксиданти в складі (включно з модним екстрактом комбучі, ферментованого чорного чаю) – щоби позбавити шкіру від тьмяності. Формула без олій допомагає захистити обличчя від жирного блиску, зберігає матовість, звужує пори і робить шкіру гладкою. Вийде вражаюча гамма: 22 відтінки, від світлих до темних. Обличчям лінійки стала топ-модель Еді Кемпбелл.

Еді Кемпбелл в промо All Hours, YSL Beauté
Тональна основа MАС Studio Fix Fluid SPF 15, M.A.C

Тональна основа Studio Fix Fluid – той самий засіб, який візажисти реально використовують за лаштунками модних показів. Позначка "Studio Fix" означає, що засіб витримає студійне світло, софіти на подіумі, а до того ж приховає все те, що потрібно приховати, щоб кадр був бездоганним. 42 відтінки – здається, зрозуміло, чим надихалася Ріанна, коли готувала свою гаму тональних кольорів.

Тональна основа MАС Studio Fix Fluid SPF 15, M.A.C
Кушон-хайлайтер з колекції Olympia’s Wonderland, Lancôme

Звичайно, це не тональний засіб, а хайлайтер, але обійти його увагою ніяк не можна. З ним можна створити ефект gym skin, освіжити обличчя і надати йому відпочилого вигляду. Та наскільки би гарним і практичним він не був – головна причина купити його в цьому сезоні – футляр. Його розробила Олімпія Ле-Тан, паризька художниця і модний дизайнер. Колекція виходить обмеженим тиражем і незабаром буде доступна тільки на онлайн-аукціонах, за шалені гроші.

Кушон-хайлайтер Olympia’s Wonderland, Lancôme
Компактна пудра No Color Setting Powder, Claudia Schiffer

Без запаху, без парабенів, мінеральних олій, тальку. Пудра з ніжною текстурою дає два, здавалося б, взаємовиключних ефекти: робить шкіру матовою, залишаючи її сяючою. Все завдяки особливій технології відбиття світла, використаної у виробництві.

Компактна пудра No Color Setting Powder, Claudia Schiffer

У складі – сквалан, речовина, видобута з морських водоростей, що пом'якшує шкіру і доглядає за нею. Завдяки своїй прозорості пудра "садовить" будь-яку тональну основу, не змінюючи її відтінка, і підходить для всіх відтінків шкіри. Футляр забезпечений панорамним дзеркалом, що зручно.

Компактна пудра No Color Setting Powder, Claudia Schiffer

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Главные тональные средства года

Рольова модель: Наталя Гоцій про секрети краси

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.