До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як ми будемо фарбувати нігті цієї осені

Глянцевий, матовий, блискучий, однотонний, з малюнком чи без: це все про манікюр, який ми будемо носити цієї осені. Vogue.ua зібрав наймодніші відтінки і найяскравіші тренди манікюру. Ним і будемо слідувати

Osman
ЧЕРВОНИЙ

Одним з найпопулярніших кольорів для однотонного манікюру залишається червоний. Відтінок має значення: від гранатового до кольору витриманого вина. Саме його треба мати на увазі, підбираючи лак. Правильний червоний прикрашає, а невідповідний може підкреслювати синюваті капіляри або суху шкіру.

<b>red nails1</b>

Злото-срібло

Золото і срібло, разом – або окремо, в якості декору або акцентів, у вигляді вкраплень або блискіток. Ідеально з джинсами – або з одягом в дусі "нульових", мода на яку повертається.

<b>маникюр золото и серебро</b>

ОПОЗИЦІЯ "ФРЕНЧУ"

Французький манікюр все ще не в моді. Легалізувати його можна, якщо розмалювати лінію усмішки нігтя в фіолетовий, червоний або синій, а саму "усмішку" змістити або зробити надто широкою.

<b>цветной французский маникюр</b>

КІНО, ВИНО

Звичне для осені темне покриття – глянцеве, вологе, глибоке, – прикрасить короткі нігті і підійде для офісу, вечірки та відпустки. Чорний і темно-синій – фаворити однотонного манікюру: прикрасять будь-які знімки в Instagram.

<b>blackish</b>

ЕКСТРЕМАЛЬНІ ЗАХОДИ

Камені та великі блискітки поверх червоного, чорного, сріблястого, золотого та будь-яких інших можливих тонів, твідові нігті, екстремальна довжина. Особливо популярними були великі деталі на типсах – нарощених квадратних або гострих нігтях. Важливо: носити з іронією.

<b>маникюр с камнями</b>

Останні новини краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Що таке австралійський манікюр

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.