До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як покращити форму ніг (без тренувань)

Краси ніг можна досягти не лише фізичними навантаженнями й процедурами. Контуринг приховає недоліки й підкреслить переваги.

Макіяж для ніг, як би дивно це не звучало, – спосіб, за допомогою якого можна виділити м’язи, підкреслити стрункість, створити ілюзію засмаги, приховати недоліки.

Реклама
Philipp Plein

Про нього заговорили на сайтах соцмереж минулого року, коли Instagram-блогери почали публікувати відео-інструкції з контурингом ніг. Насправді цей прийом давно відомий і застосовується зірковими візажистами. Лиш один нюанс – вони частіше використовують професійну розпилюючу систему Temptu.

Temptu

Дівчата, які демонструють досконалі ніжки на червоних доріжках та на сцені, не виходять у світ без "рідких колготок". Це не автозасмага, а, скоріше, водостійкий тональний засіб для ніг. Створити ефект засмаги можна й звичайним тональним кремом, але його витрати будуть надто великі. До складу подібних засобів включають складники, що покращують мікроциркуляцію. До того ж, їх покриваність дозволяє приховувати недоліки на кшталт судинної сітки, веснянок, слідів від епіляції, а також маскувати розтяжки.

<b>ноги макияж</b>

Існують засоби, що не тонують, та дозволяють надати шкірі доглянутого вигляду. Вони зволожують, а подеколи – ще й забезпечують профілактику набряків.

<b>ноги макияж 2</b>

Ніколя Деженн, арт-директор Givenchy з макіяжу, радить наносити хайлайтер вздовж великої гомілкової кістки. Стверджує, що це подовжує ноги. Можливо й не подовжує, проте прикрашає – точно.

Гель для обличчя і тіла з ефектом сяяння Point D'Encrage Highlighter Memoire De Forme, Givenchy
Сяюча крем-пудра для тіла Bathina, Benefit

Стосовно власне макіяжу – принципи в нього ті ж самі, що й у контуринга обличчя: головне – добре зволожена шкіра, камуфляж недоліків, гра світла та тіні. Спочатку треба скрабувати й зволожити шкіру ніг, щоби вона стала гладкою і ніжною. Потім нанести тональну основу відповідно до відтінку шкіри. Пройтися хайлайтером уздовж гомілкової кістки. І, зрештою, темною пудрою чи бронзером підкреслити м’язи. Готово!

Пудра-бронзер Terracotta, Guerlain

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

5 эффективных упражнений на ноги от Татьяны Рубан

Педикюр: главные тренды сезона весна-лето 2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.