До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сезон оголених ніг: засоби зі спецефектами

Сезон відкритих ніг у розпалі. Vogue UA вибрав засоби, які дають змогу гордо виступити з оголеними литками (або навіть стегнами й животом), без страху мати блідий вигляд.

Prabal Gurung

Перед використанням автозасмаги важливо відполірувати шкіру до блиску. Із цим допоможуть спеціальні скраби (повний гід можна знайти тут). Нові засоби для автозасмаги збагачені формулами, які захищають від агресії довкілля, діють м’яко й поступово, не залишають видимих переходів і приємно пахнуть.

Реклама

<b>автозагары</b>

Для тих, хто пишається білиною шкіри й не має наміру піддаватися впливу упереджень, а ще тих, чия шкіра вже встигла засмагнути в далеких мандрівках, підійдуть засоби для тіла з легким мерехтливим ефектом. Вони зволожують, вирівнюють тон шкіри, візуально "заточують" форму ніг.

<b>масла для ног</b>

Для тих, хто має намір спокушати й зачаровувати, а також для гедоністок — створили парфумовані сухі олії. Наносити їх на кісточки — і марнотратство, і чудова розкіш.

<b>ноги сухие масла</b>

Більше краси в Instagram @vogueua_beauty

Chloe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.