До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове покоління: маска і есенція в серії Hydra Beauty, Chanel

Знаменита лінія Chanel Hydra Beauty поповнилася двома новими засобами.

Тисячі мікросфер, еталонних до міліметра, – саме так інтерпретує Chanel досягнення мікрофлюїдики. Ця наука на стику фізики, хімії, біології вивчає поведінку рідин в мікромасштабі і допомагає укладати їх в мікрокапсули, здатні швидко вивільняти вміст. Вперше лінію Hydra Beauty збагатили засобами, що містять мікрокапсули з екстрактом камелії 2015-го. Сьогодні – поповнення в родині: есенція Micro Liquid Essence і нічна маска з камелією Masque de Nuit au Camélia.

Реклама
Основний інгредієнт
Камелія Альба

Зоряний інгредієнт лінії – улюблена квітка мадемуазель Шанель – камелія. Її вирощують на південному заході Франції. Як тільки бутони розкриваються, дорогоцінні пелюстки збирають вручну і відправляють на екстракцію. Потім екстракт препаровують, щоб утворилися мікрокапсули. Разом в одну пляшку Micro Liquid Essence потрапляє 3000 таких. Окрім поліфракційного екстракту камелії, в складі засобу – антиоксидантний екстракт блакитного імбиру. Він теж допомагає підтримувати рівень вологості шкіри і активує виробництво ліпідів, що зміцнюють шкірний бар'єр.

Micro Liquid Essence, Chanel

Masque de Nuit au Camélia натхненна росинками, які на світанку осідають на пелюстки квітки. У складі, окрім екстрактів камелії і блакитного імбиру, – із запасом цинк, мідь і магній, завдяки чому маска допомагає наситити клітини киснем.

Нічна маска Masque de Nuit au Camélia, Chanel

Маску потрібно наносити на ніч. До неї додається силіконовий аплікатор, зроблений у вигляді пелюстки камелії. Вже вранці Chanel обіцяє свіжу, чисту шкіру.

Довідка Vogue

Завдяки комбінації активних інгредієнтів і виняткових текстур, продукти для догляду за шкірою Hydra Beauty не лише зволожують, захищають і висвітлюють шкіру, вони також допомагають шкірі витримувати довгі дні і короткі ночі, захищають від сильного забруднення і протидіють сухості повітря, допомагають боротися з втомою і відновлюють енергію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.