До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кращі б’юті-образи на Тижні високої моди

Впродовж минулого Тижня моди haute couture осінь-зима 2017/2018 у макіяжі діяло правило одного акценту. На широких, рівних та виразних бровах на чистих жіночних обличчях зосередилися візажисти Christian Dior, Giambattista Valli та Schiaparelli. Футуристичності вустам моделей на бекстейджах шоу надали Ralph&Russo та Maison Margiela – за допомогою голографічної помади чи прозорого паперу, червоної та срібної фольги й прикрас для рота.

На решті показів майстри мейкапу зробили акценти на очах. Моделям Armani Prive шоколадний монохромний smoky розтягнули до брів, дівчата Elie Saab продемонстрували благородні бронзові тіні поєднанні з окресленим контуром очей, в Iris van Herpen візажисти склеїли вії тушшю, надавши їм лялькового вигляду, моделям Valentino намалювали білі стрілки, а візажисти Fendi повернули в моду пухнасті й густі накладні вії. Одностайність проявили лише стилісти з волосся: по подіумах від Christian Dior і Schiaparelli до Giambattista Valli і Chanel моделі крокували з хвостами – гладкими, текстурними або скрученими в джгут, прикрашеними сіткою або хутряними помпонами. Хоча були й відмінності. На шоу Maison Margiela дівчатам змазали волосся піною чи металічною фарбою, на показі Jean Paul Gaultier зав’язали пучки, прикрасивши пробори бронзовим гліттером, а моделям Elie Saab наділи на голови корони і завили локони в кучері, поєднавши середньовічний стиль та сучасність.

Реклама

<b>Лучшие бьюти HC осень зима 17 18</b>

Читайте також:

Будущее рядом: футуристичный макияж на шоу Maison Margiela

Kiss Me: 13 стійких помад, які залишать слід у пам'яті, а не на шкірі

Возвращение платинового блонда: 10 звездных примеров

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.