До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хайлайтер і ще 7 б'юті-засобів для зони бікіні

"Сяючий макіяж" інтимної зони, щоденний зволожуючий догляд за зоною бікіні, що запобігає старінню делікатних тканин, або підготовка піхви до пологів Vogue.ua зібрав косметику прицільної дії.

Проект художниці Сюзанни Скотт "Монетні піхви" (Coin Cunts): старі гаманці, вивернуті навиворіт, складені і зшиті так, щоб нагадувати вульву Фото: Instagram.com/suzanna_scott
  1. Помада-бальзам для інтимної зони Feminine Lips Stick марки V Magic – це той самий зволожуючий бальзам для губ, – тільки статевих. Допомагає зняти сухість, подразнення, почервоніння або хворобливість "після хлорованих статевих ванн, басейнів, гоління, воскової депіляції, енергійної сексуальної активності або довгих годин сидіння в літаку, від чого порушується кровообіг", – розповідає V Magic. Засіб перевірений дерматологами і не містить барвників, ароматів, гормонів, стероїдів, продуктів нафтопереробки (які сильно сушать шкіру), і парабенів. У формулі бальзаму – харчові інгредієнти: оливкова олія, олія авокадо, бджолиний віск і мед.

2. На перший погляд хайлайтер для інтимної зони Shades of V Very V Luminizer бренду The Perfect V здається досить дивним б'юті-винаходом. До тих пір, поки мова не заходить про мистецтво зваблення в ліжку. І в цьому питанні, схоже, йому немає рівних. Здивувати (і розвеселити) свого сексуального партнера, нанести легкий макіяж на інтимну зону, щоб зробити її ще більш привабливою й красивою – це, певно, головні принади цього засобу. Хайлатер Shades of V Very V Luminizer робить промежину веселково-сяючою, висвітлюючи і мінімізуючи будь-які дефекти шкіри. Крім миттєвого сяяння, він зволожує та заспокоює.

Реклама

<b>Фото: Instagram.com//theperfectv</b>

3. Натуральна олія для масажу промежини і профілактики розривів під час пологів Baby Teva Peri Oil знадобиться на останніх місяцях вагітності, щоб підготувати пологові шляхи до народження дитини (масаж рекомендують проводити до 28 тижнів, якщо немає протипоказань). Baby Teva Peri Oil зволожує і пом’якшує шкіру, підвищує еластичність тканин, знімає напруження і має антисептичні й антибактеріальні властивості. У складі – поліолії: мигдальна, календули, вечірнього першоцвіту, мандарину, іланг-ілангу, герані й коріандру.

4. Відлущування шкіри в зоні бікіні й промежині необхідне з тих самих причин, що й шкірі обличчя. Шкіра "там" оновлюється за тими ж законами, що й на інших ділянках шкіри тіла. Тому ексфоліант Gentle Exfoliator VV Cream, The Perfect V – необхідний засіб для підтримання режиму краси в цій зоні. Він акуратно видаляє відмерлі клітини в зоні бікіні і малих статевих губ, уповільнює старіння шкіри і відновлює її після видалення волосся. М’яка й ніжна ексфоліація можлива завдяки природним AHA-кислотам у складі (лимону, цукровій тростині, цукровому клену й апельсиновим екстрактам), а також оліям жожоба й бузини.

5. Бальзам Baume de beaute з французької лінії косметики Woman Essentialsздатний надати шкірі м’якість, зробити її шовковистою, розгладити й зняти подразнення після епіляції, довгого перебування на сонці голяка або хлорованого басейну. Він підійде тим, хто хоче відновити ідеальний стан шкіри в зоні бікіні після вагітності, різкої зміни ваги, а також для вікової шкіри, щоби та знову стала гладкою та еластичною.

6. Спрей Feminine Spray, Nene Organics Vagina Therapy створений на основі рожевої води, лаванди, а також коріння редьки й алое. Необхідний в тих випадках, коли потрібно освіжитись, наприклад, перед близькістю. Також його можна використовувати як спрей після душу або для підпашок у спекотні дні. Не містить фталатів, парабенів, сульфатів, пропіленгликолю, мінеральних олій та ароматів.

7. Набір для інтимного догляду бренду HYSQIA (Іскья) складається з двох засобів: очищуюючого крему "Шовк" і зволожуючої емульсії "Доторк шовку". Завдання першого продукту – догляд і очищення за будь-яких обставин (наприклад, в дорозі) або застосування у найнеочікуваніший момент – коли треба швидко підготуватись до побачення. Ним можна користуватися без води і не змивати: він поверне почуття комфорту, м’яко очистить шкіру й освіжить її заледве вловимим чуттєвим ароматом. Зволожуюча емульсія, у свою чергу, живить, пом’якшує і зволожує інтимну зону. Ніби дорога нижня білизна, вона м’яко ковзає шкірою і має атласну текстуру. Підходить для щоденного догляду, перешкоджає старінню й тьмяності шкіри, витонченню статевих губ, яке помітно у жінок після 50 років. Емульсія збагачена зволожувальними лубрикаторами – рослинними оліями (з плодів олійного дерева ши й арганового дерева), екстрактом імперати, полісахаридами, у тому числі бета-глюканом і гіалуроновою кислотою. Тому для тих, хто відчуває під час близькості неприємні відчуття в інтимній зоні – також ідеально підійде як додаткове зволоження на кожен день.

<b>набор для интимного ухода</b>

8. Альтернатива салонній процедурі відбілювання – крем для освітлення зони бікіні RevitaPINK. Як заявляє виробник, засіб не містить парабенів і гідрохинону, що є небезпечними для шкіри і можуть пошкодити її. RevitaPINK розроблений для помітного покращення зовнішнього вигляду потемнілих інтимних зон і може використовуватись, окрім бікіні, у зоні пахв і сосків, а також підходить чоловікам.

Читайте також:

Масла и кремы от растяжек для беременных: личный опыт

Экспресс-бьюти: омоложение и полная эпиляция за ча

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.